szukaj ponownie 2012-11-12 / Komunikaty prasowe

Luksemburg, 12 listopada 2012r. – ITI Holdings S.A. (“Grupa ITI”), wiodąca polska grupa medialna i rozrywkowa, ogłasza, że z dniem 1 stycznia 2013r. Piotr Walter zastąpi Mariusza Waltera na stanowisku członka Zarządu (Executive Comittee) Grupy ITI, reprezentując interesy Akcjonariuszy Założycieli Rodziny Walterów w Grupie ITI. Piotr Walter wejdzie w poczet członków Rady Nadzorczej TVN S.A. oraz Rad Nadzorczych innych spółek Grupy ITI. Zarząd Grupy ITI zarządza wszystkimi spółkami wchodzącymi w skład Grupy ITI, nadzoruje biznes grupy, wytycza jej strategię i kierunki rozwoju – członkami Zarządu Grupy ITI będą Bruno Valsangiacomo, Aldona Wejchert, Piotr Walter, jako przedstawiciele Akcjonariuszy Założycieli oraz Wojciech Kostrzewa, jako Prezes Zarządu i Dyrektor Generalny. Mariusz Walter został mianowany Honorowym Prezydentem Grupy ITI i będzie nadal wspomagał Grupę ITI swoją bezcenną wiedzą i doświadczeniem.

Kontakt: ITI Corporation Sp. z o.o
Telefon:: +48 22 160 0200